Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.11.2024., 12:15   #76757
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Ja ne bih dao centa za nijednog od ovih osim da zaradim na njima . No flame no troll, jednostavno i dont care. Ima i puno novijih auta koji su odlicni
Naravno da ima puno drugih, naveo je one koji su njemu dragi. Recimo ja bi najradije E9 ali danas recimo nema šanse da kupiš tak nekaj a da ne prodaš, bubreg i kuću.
To ne kupuju ljudi da im bude jedini auto, to kupuju entuzijasti.

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Također. Uz to kako je s rezervnim dijelovima za te aute?
Za većinu youngtimera još uvijek možeš naći gotovo sve, pogotovo za popularne modele.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Za motor ti nisu potrebni kao sto je kolega vec objasnio. A sve gumeno i plasticno je vjerojatno promjenio drugi ili treci vlasnik tako da je max utegnut i bez ulaganja, majkemi

Da i? Razlika između tog auta i recimo jedne Škode Octavie TDI iz 2015-e?
Isto je sve ošlo u krasan kurac.

Da se razumijemo netko tko gleda uzet E34 ili sad već i E39 zna jako dobro da će apsoštrumpfno sve morat dirat na njemu. Na to računa i onaj najbolji dio je, nakon toga zna jako dobro kakav auto ima i vozi.

Jasno da neće otić na FB market, kupit prvu ragu i mislit, aha sad sam miran idućih 5 godina.

Dio entuzijasta koji hoće takav auto želi ga uzet da ga sebi složi, sad to što mnogi ne kuže taj mindset, jebiga.

Ja tako recimo ne kužim ljude koji daju cifre za kupit omanji stan za složit si Hi-Fi doma

Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
ne, vrlo sam ozbilčjan,

jer iako su motori trajni (ne i zadnja riječ tehnologije) ostatak auta je zastario..a kako se vidi ljudi žele nove, modernije stvari.

zeleni
su odigrali svoju kartu i eto...

ja znam da ja nikad nebi htio takav auto i na kraju - kome takav auto vrijedi? nekolicini kolelcionara kao i tema "stari HW za kojim se slinilo"
Ta ''nekolicina'' je ekšli jaaako velik pool ljudi, samo treba malo bacit oko van RH.

A kome takav auto vrijedi?
FFS slažeš li ga sebi ili za prodaju? Ako ga slažeš sebi, onda tebi i vrijedi. I opet, to u pravilu nikad nije jedini auto u kućanstvu pa da moraš gledat kak na posao ako ti je auto na stalcima, što isto mnogima ne ide u glavu

Pa sad, modernije... Što točno?
Ne znam, meni je fora vidit ovako nešto i iskreno, više od grijanih/aktivnih sjedala, PDC-a, rearview kamere, androida, xenon farova mi ne treba u autu niti mi fali.

Ima li ženin novi Clio po defaultu više opreme od mog E39? Ima.
Koji auto više volim vozit? Ajd pogodi

Na stranu sad što u E39 recimo mogu ubacit gro stvari sa drugih E39 ili E38 sedmice i napucat ga opremom da posere i posve nove aute.

Da mi je vdit nekog tko uđe u full napucani E39 pa da kaže da mu nije to nekaj što bi volio imat. To što na njušci šoderaši prodaju petice s full opremom jer imaju klimu i šiber je drugi par rukava.

Meni je recimo ovo sasvim Ok i dovoljno za moderan auto
https://www.instagram.com/bmw_e39_la...l/DBB-k6Aqq3G/

ili

https://www.instagram.com/e39_m5_royalrot/reels/
https://www.instagram.com/e39_m5_roy...l/C-99RSgqBBN/
https://www.instagram.com/e39_m5_roy...l/C7e7ydfqGcc/

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 02.11.2024. u 12:28.
Wolverine je offline   Reply With Quote