Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.11.2024., 09:21   #76752
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Wrag ti je napisao dobro, ne kužim jel sarkazam ili si ozbiljan, ali čini mi se ovo drugo obzirom na drugu rečenicu.
Obzirom da smo na informatičkom forumu, neću ulazit u detaljnija pojašnjenja, ali naveo sam ti trio automobila pogonjenih sa motorima koji su u automobilskoj industriji (i u svijetu automehaničara) priznati u vrhu izdržljivosti, pouzdanosti, kvalitete, trajnosti, kako god hoćeš da ti to nazovem.
I kao takvi su iznimno popularni u krugovima ljubitelja automobila, i imaju već sad povisoke cijene u odnosu na starost i činjenicu da nisu neki 'spešl edišin' auti tipa m3, m5, amg, rs4/6, itd., ali zbog prepoznate kvalitete i sveg ostalog, njihovi vlasnici nisu baš skloni prodaji, a ako i jesu, cijene su paprene. I pričamo o autima starima 30+ godina, a ne o flotnoj corsi pa da ih možeš vidjet 1000 komada ujutro od pol 7 do 9 u špici od sesveta do centra zg
ne, vrlo sam ozbilčjan,

jer iako su motori trajni (ne i zadnja riječ tehnologije) ostatak auta je zastario..a kako se vidi ljudi žele nove, modernije stvari.

zeleni
su odigrali svoju kartu i eto...

ja znam da ja nikad nebi htio takav auto i na kraju - kome takav auto vrijedi? nekolicini kolelcionara kao i tema "stari HW za kojim se slinilo"

Thule nosač

Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 02.11.2024. u 09:37.
quazar912 je offline   Reply With Quote