01.11.2024., 23:08
|
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor MAGARAC
Crko auto, bolesna djeca, zavrsio u bolnici, zatvor .. 2 mjeseca kasne. Rade na 5 gradilista od jednom pa pretacu iz supljeg u prazno. Nemam za materijal, pa mu das pa ga nema dva tjedna itd...
Ne znas sta je gore. Uzet firmu koja u rekordnom roku isfusa sve zivo pa 100 reklamcija ili nac ovakve ko moje koji znaju radit ali su katastrofa u svemu ostalome.
Ja sam zavrsio u podrumu kuhinju i kupaonu, pala brutalna kisa i poplavilo mi podrum kroz nove rupe od odvoda, tus kabine itd.. Srecom pa su bile plocice svugdje jos. 60 velikih kanti od boje vode sam izbacio van na snazi zivaca.. Onda raskopavanje dvorista, nove sklopke ..
|
Nije baš i da znaju 
Pogledaj fasadu na toj bočnoj fotki gornji kat, valovi duž fasade, u ravnini gornjeg dijela ograde balkona, i jedno metar i kusur iznad ista stvar. Katastrofa je da je općenito u hr nać fasadera koji zna izvuć ravnu fasadu, u 99% slučajeva nemoguća misija. Ovdje kod nas 9 od 10 kuća sa novim fasadama odrađenim unazad 5 godina izgleda užas, valovi, fuge od purpena se vide kroz fasadu jer se ne koristi falcani stiropor, krugovi od zagletavanja neravnina po cijeloj fasadi, fasade od 15m dužnih bez tipli, ne znaju navuć teraplast, itd...
|