Citiraj:
Autor WraGG
Pa dobro sad, o ukusima se ne raspravlja. Ni meni ti Peugeoti nisu bas nesto lijepi. Osim toga, za par godina ce se Golf ipak najlakse prodati, zar ne? Nije nesto glamurozan, ali ni ne izgleda toliko lose. Uostalom, nije da cu ga ja voziti pa da me nesto briga kako izgleda.
Audijevi TFSI motori su uzas sa potrosnjom ulja. Poznajem barem troje ljudi koji su imali probleme sa njima, a sudeci po internetu, svi su bili problematicni. Koliko god volio sarafiti, to mi nije bas primamljiv posao sa financijske strane.
Ovaj 1,4 ima kao manu samo taj lanac koji se zna otegnuti, a to mi je dan posla i 300€ troska ako i dodje do toga. Za DQ200 ima repair kit i odradi se za pola sata doslovno, pa onda ni on ne pravi vise probleme. Opet, ako me pogodi problematican primjerak pa budem to morao raditi.
BMW bih rado izbjegao radi straznjeg pogona, ali nije potpuno van konkurencije.
|
A gle, zato imaš 2000+ golfova 6 cabria na mobile de, a 100injak bmw-a u tom rangu.
Ja sam imao 1.8 izvedbu, bez potrošnje ulja, točnije DO litre između izmjena. Frend ima CC-a 2009u, već 12 godina, isto 1.8 tfsi 160ks, niti jednog problema s motorom u ovih 12 godina, niti s potrošnjom ulja. On je svog kupio sa 40.000km, sad je na oko 200k. Što se tiče tog 1.4 tfsi, nisam detaljno pratio, ali sjećam se da je i s njima bilo kojekakvih cirkusa, ali da, u pravu si, bez obzira na 'milijun' takvih u oglasima, opet će se golf najlakše prodat.
Bmw, ah, imaš jednog, znaš šarafit ak zatreba

, a što se tiče zadnjeg pogona, pa nek se dete uči na pravom pogonu od početka