Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.11.2024., 21:13   #76743
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
RCZ je za g6 cabrio ne maneken, nego the body , al dobro, to je stvar režije...
Što se motora tiče, 1.8tfsi sa +-120kW u audiju je sigurno daleko bolji pick nego 1.4 drekec u golfu. Al opet, nijedan nisu bez mana.
A i u toj golf klasi/gabaritima, imaš jedino pametno još uz audia 1icu i 2ku cabrio. 2ka je ljepša 2x, ali za 15 se moraš jebeno potrudit naći jer su noviji auti, a 1ica ima i u M-u u rangu od 12-15k, tipa ovaj ili ovaj npr, ima ih.

Pa dobro sad, o ukusima se ne raspravlja. Ni meni ti Peugeoti nisu bas nesto lijepi. Osim toga, za par godina ce se Golf ipak najlakse prodati, zar ne? Nije nesto glamurozan, ali ni ne izgleda toliko lose. Uostalom, nije da cu ga ja voziti pa da me nesto briga kako izgleda.
Audijevi TFSI motori su uzas sa potrosnjom ulja. Poznajem barem troje ljudi koji su imali probleme sa njima, a sudeci po internetu, svi su bili problematicni. Koliko god volio sarafiti, to mi nije bas primamljiv posao sa financijske strane.
Ovaj 1,4 ima kao manu samo taj lanac koji se zna otegnuti, a to mi je dan posla i 300€ troska ako i dodje do toga. Za DQ200 ima repair kit i odradi se za pola sata doslovno, pa onda ni on ne pravi vise probleme. Opet, ako me pogodi problematican primjerak pa budem to morao raditi.
BMW bih rado izbjegao radi straznjeg pogona, ali nije potpuno van konkurencije.
WraGG je offline   Reply With Quote