Citiraj:
Autor The Exiled
Je, kabel je identičan i sve bi trebalo biti isto ko sa 13600K, ali spomenul ga je u kontekstu da je možda oštećen prilikom preštekavanja.
|
Da. Vrlo moguce da se jedsn sense pin nekako rasklimao, mada sam bio jako oprezan, i i imam veetical mount koji ne stresira kabel niti malo tako da kabel ide skroz ravan do GPU.
ona 4 extra mala konektora povise 12VHPWR, nova revizija ATX3.1 i PCIe 5.1 connectora imaju 4 pina.
ATX3.0 I PCIE5.0 imjau dva pina. I . Imaju dosta tanje kablove za razliku od ostalih, jer sluze samo za signalizaciju. . A preko toga ide komunikacija kako je spojen adapter.,kad je sve dobro ustekano i sjelo na nsvoje mjesto , ova 4 a ponekad i 2 pina "javljaju" PSU da sve stima i da salje full snagu prema GPU. Tako da mislim da tu nesto ne štima sa adapterima. Mada na oko, sve je na mjestu. Nikakva sila nije bila u pitanju, a ako, se stvarno rasklimalo uslijed jednog istekavanja/ustekavanja, onda. treba bježati od takvih adaotera. Mada nisam još pročitao negdje da je ikome failao.
Ekipa puno hvala sta pomažete. Jer Lagano ludim, ovo mi je 4. konfa u zadnjih godinu, dvije, non , stop nesto moram kemija. .
Hvala jos jednom, i nadam se nekad negdje dans nadjemo na nekom derneku, da vas mogu sve pocastit 😁🥂
Sent from my SM-S908B using Tapatalk