View Single Post
Staro 31.10.2024., 19:14   #2635
...Tihomir...
Premium
Moj komp

...Tihomir...'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Samo da i ja potvrdim, sinoć sam poslao email, pozvao sam se na promotivnu ponudu prvih 12 mjeseci 0,10 EUR za postojeće korisnike, napisao da želim povećanje na GIGA NET brzinu (2/1 Gbit/s) jutros oko 10 me već nazvali i sve funkcionira. Dobio sam sve pisano na email, idući tjedan imam termin da mi donesu instalirati novi router i pustiti brzinu.

Dodatna sitnica: napisano je i slijedeće što se tiče HBO-a koji trenutno ne plaćamo jer su valjda svima dali još jednu godinu gratis nakon izbacivanja hbo-a iz filmskog paketa
"Pretplatnik koji je ugovorio HBO Premium paket zadržava pravo na popust na 100% iznosa mjesečne naknade HBO Premium paketa do isteka promocije koja traje 12 obračunskih razdoblja, a koja mu je dodijeljena po prethodnom pretplatničkom ugovoru. Radi otklanjanja dvojba, primjerice, ako je pretplatnik po prethodnom ugovoru iskoristio popust na mjesečnu naknadu HBO Premium paketa tijekom osam obračunskih razdoblja, preostaje mu pravo na navedeni popust koji će se primjenjivati u naredna četiri obračunska razdoblja, počevši od dana sklapanja ovog ugovora."

Fer i korektno.

Zadnje izmijenjeno od: ...Tihomir.... 31.10.2024. u 19:19. Razlog: dodatno za HBO Premium postojećih korisnika
...Tihomir... je offline   Reply With Quote