Mi trenutno trazimo neki Cabrio za kupiti, pa smo izmedju ostalog gledali i te Minije. Ne mogu vjerovati koliko je to jeftino i nekvalitetno napravljeno. Armature unutra i opcenito cijeli interijer me podsjeca vise na nekog Golfa trojku nego na auto iz BMW koncerna. Nismo na kraju htjeli ni probnu voznju obaviti jer je sami pogled na interijer bio automatski turnoff.
Na kraju izgleda da Golf 6 Cabrio nema nekog konkurenta za ono sto nama treba. Jedini mi je problem sto automatike nalazim samo kao one zloglasne "suhe" 7 brzince u kombinaciji sa ne bas popularnim 1,4TSI 118kw motorima, ali ako ubodem nesto odrzavano sa niskom kilometrazom, ni to ne bi trebao biti problem. Uostalom, 1 dan na kanalu i promijenim taj lanac, rjesim mozebitni problem sa DSG-om ako se pojavi i to je to. Barem cu imati sta za sarafiti jer F11 se kategoricki odbija pokvariti

I prije nego mi netko napise da i GTI dolazi sa automatskim mjenjacem, samo da navedem da ne dolazi u obzir. Auto ce prvenstveno voziti moja kcerka koja je dobila vozacku tek ove godine i nikako ne zelim da vozi sportski auto sa 200+ konja.