View Single Post
Staro 29.10.2024., 22:17   #2625
...Tihomir...
Premium
Moj komp

...Tihomir...'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor robimarko-bug Pregled postova
Da, s gigabita na 2 gigabita.

Ništa specijalno, Trio paket jer su opet uvjetovali da ostavim telefon da bi dobio popusta.
Od TV paketa nemam više ništa osim sportskog i HBO dok je for free, prije sam imao filmski ali onda su izbacili HBO iz njega pa sam ga ukinio, to me koštalo 46,5 EUR bez ugovora, sada je s bržim netom 52 EUR ali 50% popusta prvih 12 mjeseci.

Dobio sam to tako da sam poslao upit mailom na onaj email od službe za korisnike je li ova promocija za 10 centi primjenjiva i linkao taj PDF pa su me zvali i kao nemože ta ali može 50% i moraju provjeriti (To je bilo u petak) i danas su me povratno zvali da može i evo sutra stiže tehničar da stavi novi router.

Iovako moram što prije to njihovo smeće zamijeniti opet, samo da nađem XGS-PON SFP koji je dostupan.
txs, javi (kao i obično ) kada nađeš ok rješenje...

Citiraj:
Autor ivanr Pregled postova
Meni je ZTE sasvim OK, imam ga 6 dana. Puno bolji od onog Huawei smeća što sam imao na 1 Gbit.
Ali ja nemam ništa otvoreno prema van pa ne znam kako bi se ponašao sam port forwardingom.
Možeš li mi provjeriti da li u postavkama routera postoji Automatic Wi-Fi Shutdown, i još važnije da li u istoj postoji podjela na 2,4G i 5G? Hvala!
...Tihomir... je offline   Reply With Quote