Dobro si prosa onda, cek koji je printer u igri di mu je filament runout sensor, na kobrama je bio skroz sa strane, nemos falit ako je on problem
Ja sam spasio svog, imam dvi tri zrtvice postupka, ne mogu vise onako olako minjat nozzle, jer ga moram zagrijat da se otvori jer je petg u hingeu i kad se osusi zaljepi se.
Silicone cap je za smece i njega cu morati mijenjati, I nozzle mi je zastopan, cudo bi bilo da nije nakon spektakla koji je bio. I jedan drzac cooling fana nisam vidio da ima saraf, pa sam ga odlomio ali nije kritican
Problem sam rijesio tako da sam prvo dremelom otkidao petg koji je zaglavio na podrucijima koja bi mi sprijecavala da ga skinem jer su usla u utore, zatim sam zagrijao nozzle na 260 10tak min, odvidao colling fan i samo ga pomalo vukao put dole. dok se nije odvojio.
Na cooling fanu sam onda probuzao sa vusilicom petg na sto vise mjesta i onda dremelom odvojio na dvije polovice, ugrijao plate na 80, ostavio pola sata, i onda sam sa heat gunom jos malo omeksao plastiku. i na kraju uspio izvuc:
ovoliko je uslo u ductove cooling fana.
Sve u svemu evo ga radi ponovo sve vise manje ok, samo mi se cini da se losije lijepi na plate.
Meni je sunlu skroz ok sta se tice printa i kvalitete i cvrstoce, jace se lijepi za plate od Azurea i manje stringa. Ko referencu bi vjerojatno trebali uzeti prusament pa sa njim vidjeti kakav filament zapravo treba biti.