Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.10.2024., 11:28   #76590
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
jel mogu tebi dopeljat auto?

ma ne pregrijava se motor već se bio pregrijao prije 3 god kad mu je iscurila tekućina za hlađenje kroz napuknutu plastiku na spoju od hladnjaka i tad se fajn pregrijao, imao sam cirkus i od tada čim vozim iznad 3000 okretaja se pali lampica za motoru, ali se ugasi čim spustim ispod 3000

i da, inače ga vozim samo po gradu, vrlo kratke vožnje do par km, rijetko kad ga propušem, najviše 1-2x mjesečno i to ne više od 120kmh i ne duže od 10km. Ulje mijenjam redovito svake godine

nisam pametan, bojim se više ulagat pare u njega, 1000€ nije mali zalogaj a ako ga prodam za 2000 i uložim tih 1000 što bi dao za popravak, s 3000 bi valjda mogao kupit neki ok gradski benzinac jer se ionako vozim 99% samo po gradu i bližoj okolici
Tak moj mehaničar radi.

Pa jesi provjerio koju grešku ti to javlja preko 3000rpm?
To je bitno.
Kad se motor kvalitetno pregrije, pregori brtva glave, a hoće i glava napuknuti između ventila.

Ti moraš odlučiti što ćeš s autom, tako ga prodati ili slagati, uložiti 1000-2000eu, al omda ga moraš voziti još 3-5 godina da ti se taj ulog isplati.

Za 3000eu se da naći neki autić, zna biti ljudi koji prodaju autu za neku cifru koja im nije bitna ili prenapuhana, ako im ne treba taj auto i nije neka sila na novce.

Pošto voziš Opela, nađeš neku Corsu ili tak nešto