Citiraj:
Autor xlr
Je moguce da Iskon hebe s trotlanjem ilegalnog IPTV-a i Stremio sadrzaja? Par puta mi se unazad x dana dogodilo da mi IPTV ne radi u vecernjem terminu, pa magicno proradi iza ponoci ili drugo jutro. Dok u isto vrijeme najtezi 4k yt streamovi uredno rade. Stremio takodjer, kao da je povezano, zapinje ili ne ide.
Mjesecima sve normalno radilo na Iskonu. Sad sam ovo primjetio, konkretno sinoc i jos jednom prije ~5 dana.
Kada si hotspotam net s moba, onda sve radi u tom trenu, znaci nije do uredjaja.
|
Sve moguce, ali skolsko objasnjenje bi bilo da je pipa na putu do stremio ili iptv nagazena u tim terminima - pipu koju koristi cijeli internet koji pristupa tim mrezama...
Probaj traceroute prema adresama servera u vecernjim i jutarnjim satima, kao i mtr pa ces em vidjet dal se ruta mjenja, a svakak bi mtr trebal manji loss pokazati ujutro. Loss na mtr nije razlog za paniku, ali moze biti indikator da je pipa malo opterecena. do 25% je ok, 50 ili vise ne, pogotovo ako je izvan providerove mreze... Mozes koristiti vpn u drzavi gdje ti je stremio ili iptv u najgorem slucaju i to ce ti ziher raditi.