View Single Post
Staro 28.10.2024., 14:51   #10
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Nema ga...
Obzirom da je dobro spojen pretpostavljam da je do neadekvatnih postavki matične?
...jer ne vjerujem da je do diska.

Npr. Na XPu sam navikao na Outluk Ekspres koji se dizao trenutno a s Win7 nisam mogao to dobiti več nekakav Live mail koji se s SSDom diže 3-4 sekunde što mi stalno ide na živce. Drugo što mi nedostaje je delete tipka/crveni X u mapama...a treče što mi nedostaje je mogučnost da slažem mape kako god želim umjesto da ih sistem sam slaže.... :-/

Uglavnom , mislim da bi bilo vrijeme da naučim neke stvari ...i valjda če mi se smanjiti onaj osječaj "puna mi je kapa kompjutera" koji je tu kad god nešto zapne.
Ali nazad na temu, što trebam namjestiti da vidim disk?
I proslo je cijelih 9 godina od ovoga posta gore kada si sam zakljucio da je vrijeme da bar nesto naucis, da ne moras prigovarat netkome sto ti neda neko magicno next, next rijesenje no i dalje si koliko "vidim" na identicnoj razini znanja i opcenito ne/zainteresiranosti.
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Pa sad biraj želiš li nekome pomoć ili želiš sam sebi ispast pametan jer si nekome tko se ne snalazi i traži pomoć na forumu spustio savjet da ode put gugla.
"Put" googla ili youtube tutorijala je odlican savjet za netkoga tko nema volje nauciti bilo sta jer vecinom su to gotova rijesenja, onakva kakva si navikao da dobijes.
Imas dosta recovery programa koji su mozda u mogucnosti vratiti tvoj ssd u "zivot", platis licencu za program i po tutorijalu radis...

Isto tako kako su kolege vec napisale prije mene, uopce ti nije palo na pamet napraviti neki/bilo kakavi beckup tog ssd-a i sada bi mirne duse formatirao korumpirani SSD i vrnio podatke, ne moze biti bezbolnije i prihvatio bih tvoju kritiku da se "pravim pametan" i glumim generala poslje bitke no prije onog mog prvog odgovora isao sam pregledati tvoje stare postove jer imam obicaj pogledati kome pokusavam nesto reci ili savjetovati i vidim da od kada si tu na forumu za sve ove godine nisi se ni maknuo sa mjesta, shodno tome googlaj, citaj tutorijale ili eventualno kupi licencu za neki recovery program.