View Single Post
Staro 27.10.2024., 23:20   #3261
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Neki dan kod biljeznika, svatko svakome dao punomoc za postu. Jer naknadno preusmjeravanje nema vise tko fizicki realizirati. Postar nikad isti, sve poznato, da se ne ponavljam.

Isti dan me dan me nadje postar rano ujutro, nesto mi urucuje i veli mi za recentnu pricu s Tresnjevke. Veli desilo se nedavno, ali sigurno necete na TV-u saznati (Marakeski sporazum) tko je bio postar.

Veli, Indijac dobio posao da raznosi postu na Tresnjevci. Zaustavim ga odmah, misleci da se zabunio. Velim - valjda mislite na Filipince? Ali njih je posta vec ranije zaposlila, te je receno da su u obveznoj jezicnoj edukaciji. Jer Filipinaca u mnogim usluznim djelatnicima ima, koji vec jako dobro govore jezik.

Ne - veli postar, bas Indijac!

Veli prvi dan, prepao se i bacio postu. Ljudi su nasli pakete i pisma i zvali postu. Postar se cak i nasalio, rekavsi, pa i nasi postari su dokumentirano bacali postu u sumi, smecu, pa kako nece Indijac.

Samo, jedan detalj uskace u prici. Postar veli, da se ispostavilo, nakon sto je bacio i pobjegao s posla, da on uopce nije znao ni citati ni pisati nas jezik!

Pa mi je prvo pitanje bilo - pa kako je onda mogao dobiti posao da raznosi postu? Veli to se i mi u posti pitao, odgovorni bi trebao dobiti otkaz, ali, znate kako to ide kod nas, po pitanju odgovornosti, zavrsava postar.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 27.10.2024. u 23:26.
Visage je offline   Reply With Quote