Citiraj:
Autor Warrior
Ne znam o čemu pričaš? Ne bih li trebao ako kupujem drugi set felgi za zimske gume uzeti i 4x senzora tlaka u gumama?
Poslano sa mog S23 Ultra koristeći Tapatalk
|
Ovisi, imaš li fizički TPMS senzor montiran na felgu ili očitava brzinu rotacije preko ABS senzora.
Citiraj:
Autor Colop
ja imam tri seta zimskih kupit, jedan sam riješio (WinterContact 870 za Bmw,) al nisam pametan što uzeti za Tiguana i Q3.
Winter contact koji je bez konkurencije u 215/60/16 dimenziji, u 215/65/17 dimenziji je sedma ili osma guma.
Najbolji ispada GY ultragrip performance 3, kojeg nema u hrvatskoj u ovoj dimenziji.
Kupigume inače nisu baš jeftine, meni je bilo 40 eura razlike po gumi za dimneziju 235/55/17
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk
|
Tada su bili najjeftiniji za tu specifičnu gumu u toj dimenziji. Recimo za E39 sam jedan set uzeo preko Ugodne Gume a drugi preko Molydona jer su imali neki ludi popust, dok sam starom za C-Max uzeo set Uniroyalki u AH. Sve ovisi kako naletiš.
Ja ću na kraju ženi uzet dvije nove Conti ASC2 u AutoHrvatskoj.
Za E39 sam prošle godine uzeo set zimskih 16'' i ove godine set ljetnih 18'' tak da sam s njim miran.
Mada sad bi i zimulje 18'' jer kad skinem M parallelke s njega opet bu bil grdi.