Citiraj:
Autor Juice
U Sloveniji se zna potrefit na akcijima pa je povoljno. Tablete za perilicu suđa iz hofera su okej, operu dobro a bagatela.
|
Cijena na razini lidlovih? Sljedeći tjedan su lidlove 100 komada za 6€ (slabije)/8€ (jače). Što se poznatijih brandova tiče, primjerice ovaj tjedan je u plodinama 94 finish all in one po 12 eura.
Dobre su i mullerove, tekuće su, ali u "bombica" pakiranju.
Citiraj:
Autor Juice
U Italiji je velika razlika u praškovima, onekšivačima. Znam da skvo natrpa pol bunkera s tim svim preparatima. Npr. Lenor 840ml oko 2,50 eura, kod nas je 700ml mislim prek 3 eura. Prašak/il tekući onaj kad je na akciji je doslovno 3 do 4 puta povoljniji nego ovdje, znaju imat odmah u paketu po tri komada pa još povoljnije.
|
Nađe se i kod nas takvih akcija, npr. 2x1,2l i 2x1,6l lenora je nedavno bilo i u lidlu i u mallu po 6,nešto eura i to se periodički ponavlja. Moja skvo slabo pamti takve stvari, a meni dobro leže brojevi pa ja to hendlam.
Mall ima često dobrih ponuda, a nekad se i zeznu s cijenom (npr. ne skinu stari popust, a dodaju novi koji ide uz kod).
Uglavnom, listajući malo strane kataloge, mislim da se izleti isplate samo dijelu ljudi u ovisnosti o udaljenosti, vrednovanju vlastitog vremena i potrošačkim navikama (meni su npr. interspar, plodine, lidl, 2xDM, Mueller u krugu 100 metara, a u krugu 2 km imam još 2 lidla, 2 bipe i mall.hr pa mogu ciljano u sat vremena udariti i na 4 lokacije ako treba)