Citiraj:
Autor Zeryx
Vjerojatno je bilo: sta cu ih vezat idem samo brzinski do ****
Nadam se da je ovo pouka za sve roditelje.
Evo maloprije bas prometna u gorici auto na kruznom pokupio dijete na romobilu. Tko je kriv pitanje. Ali i djeca prelaze da ne gledaju... al opet kad prilazim zebri pripazim vise i na one koji odluče preci jer su oni na zebri i ja im moram stati
Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk
|
naravno da moraš propustit na zebri al to je kad vidiš da pješak ide na zebru ili čeka, a šta kad se romobil ili bicikl onaj sa 15km/h zaleti NA zebru???
a u to vrijeme sam prolazio povratnom avenijom od lidla prema mekiću i nije bilo ništa, mislim na policiju, normalan promet
a kod lidla neki tip u novom Capturu krenuo od benzinske kod lidla u krivom smjeru (prema aerodromu)!! baš mi je žao šta se neko nije zabio u njega da ostane bez auta i plati kaznu, onda
se išao okrenuti na parking kod lidla prošao pokraj mene (starkelja neki) i otišao pokraj benzinske prema sortirnici
ali kako vidim i romobiliste, nit imaju kacigu nit svjetla, nit reflekt prsluk, svi u trendy crnom...
i naravno voze ko sumanuti, još tamo i bic staza presjeca kružni, sve u svemu veliko konfuzno rješenje kako bi se biciklistim pomoglo a istovremeno ih se baca na cestu pamisle da imaju prednost pred autima