View Single Post
Staro 26.10.2024., 01:31   #3656
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Zbog fenomenalnog ponasanja nove baterije, jako me je kopkalo sto mi vec koju godinu ne radi bluetooth, bez kojeg nisam mogao vise parirati s bilo cime. Druga stvar, kuciste odozada je na pinovima za punjenje gotovo napuklo, pa sam sve teze punio preko cradlea, pa je i to trebalo nekako improvizirati. Kuciste je ujedno i razlog koje je pripomoglo koroziji dole navedenoj, jer vise nije ni brtvio kao novi zatvaranjem.

BT nije bio zivotno vazan, jer sam ga koristio kao goli cisti sat, ali eto...

Danas otvaranje i provjera ploce, locirana korozija dvaju kondica. Slike su koma jer sam slikao telefonom preko povecala. Dvije tockice su kondici, a mrlja ociscena korozija. Sve vraceno nazad, paljenje radi testa - radi. No, bluetooth i dalje mrtav, ne moze nista naci kao ni ranije.

Toplim zrakom pomilovana ploca, maknut BCM4343Wx zasluzan za BT, zbog dvojbe da je ispod njega isto korodiralo i bome je, ocisceno, vraceno ali vise ne radi

LG je otisao u vjecna lovista. Mada je pazljivo grijan, izgleda da je temperatura dotukla procesor.

Srecom, mala providnost, nasao na ebayu (UK) zlatnu ediciju istog LG-a koja je vrlo rijetka (jos ima najlon na ekranu) i odmah narucio za super cijenu:

Popusio sam nesto posebnijih lica, srecom, mogu se i dalje kupiti.

...
Visage je offline   Reply With Quote