View Single Post
Staro 25.10.2024., 18:05   #62
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor DSA Pregled postova
Ako ipcamtalk ili use-ip nisu relevantni onda je još manje relevantno sta se piše na ovom forumu
Ja ne znam jel si se ti nesto osobno nabrijao protiv Reolinka ili privatno radis ili imas ikakve veze sa Ezviz, Hikvision i Dahua brandom pa lupas neku kontru protiv Relinka a bez ikakve konkretne problematike?
Koji model, koja kamera, koji problem si ti sa Reolinkom imao da bi ovakav stav sa tvoje strane bio relavantan??

Meni ne smeta ni jedna marka, model dok radi sto treba, da mi radi i dok je to u nekom mom zamisljenom cjenovnom rangu. Smontirao sam preko 20-tak kamera u zadnjih 2 godine, jedno 15-tak ljudima online mjesecno pregledavam, administriram ako sta treba i za svaki model koji sam postavio ili ovdje linkao/spomenio mogu biti kritican ili ne kritican u pogledu jednostavnosti i sta se dobije za koje pare ali opcenito popljuvati neku marku nikad mi nije palo na pamet.

Ta 2 foruma koja se naslanjaju prvenstveno na prodaju kamera pa sad tamo ima i neki forum nimalo mi nisu relavantni, jedino relavantno mi moze biti iskustvo ljudi ovdje koji imaju razne modele kamera i problematika sa istima. Za Reolink bar 15-tak ljudi ovdje je nesto napisalo, reklo, kupilo i koristi tako da njihova misljenja i iskustva na ovom forumu su debelo relavantnija od 2 foruma koja su usmjerena prvenstveno na Discount popuste, akcije i prodaju kamera.