Citiraj:
Autor Pero666
No dobro, dok se malo vise ne sazna to sa podrskom za DV na boxovima zanima me sljedece, ako recimo tv LG C4 ima podrsku za DV, jel mogu onda recimo direkt u njega ubost USB hard sa filmovima i direkt gledat na njemu s tim da imam neku mogucnost da sa tv-a audio signal prenesem na AV resiver jel imam 5.1 zvucnike? Znaci da mi tv propsuta sve audio codece na resiver. Valjda sam dobro objasnio sve.
Hvala.
|
stvar ti je u tome da je DV dosta kompliciran sa svojim profilima, a i dosta zavisi od kombinacije SW playera i HW na kojem se vrti i koji materijal namjeravas gledati (dal neki remux, web-dl, encode necega)...
koliko sam upoznat, mislim da bi trebao moci vrtiti profil 5 bez problema, jedino ne znam da li to moze odmah stock player od TVa ili treba staviti neki drugi player... za P7 MEL i P8 ce ti lako moguce trebati dodatni player, al mozda sam u krivu, s time da P7 FEL sigurno ne ide preko TVa...
sto se tice zvuka, barem je tak kod mene na Sonyu a mislim da je i na vecini TVa tak, aplikacije unutar TVa ne propustaju lossless zvuk (tipa Dolby TrueHD), samo lossy (tipa Dolby Digital Plus), tak da ne znam kakve materijale mislis gledati ali ako imaju lossless zvuk, moguce da TV ne bude propustio i onda ti je neki vanjski uredaj
tak da je pitanje dosta opcenito i tesko je odgovoriti s obzirom na moguce varijacije na temu...