Citiraj:
Autor xlr
Brze bolje se emotivno deattachati od automobila. Pogotovo mi iz grada. Ako osjecas emocije prema autu onda suosjecam jer malo je mjesta na parkingu gdje su lijevo i desno mjesto prazni dok se vratis. I sa starim i sa novim autom hodam oko auta sa jednim okom zazmirenim, ne zelim ni znati tko me udarao. Samo se bezveze nerviram oko gomile lima.
|
Moram priznati da sam i ja dosao u tu fazu... U zadnjih godinu dana sam imao oko 9000EUR stete samo na ogrebotinama na autu...
Prvo prosle godine me u Palmoticevoj neki valjda kombi il stavec poderalo po lijevoj strani... al onako, cijela lijeva strana... Ulubljen lim iznad straznjeg lijevog kotaca toliko da mi je guma u zavojima derala po karoseriji... 10cm rez na gumi, ostecenja na obje felge, straznja vrata zgrebana i ulubljena toliko da su morala ici nova vrata, prednja vrata zgrebana... Plasticni blatobrani (Allroad je u igri), sve izgrebano... Uglavnom, To je bilo nekih skoro 8000EUR stete...
I onda pred koji pol godine u Krizanicevoj kod gimnazije sparkan bio, dodjem do auta, kad ono opet straznja lijeva vrata (ona koja su mijenjana u gornjem paragrafu) zgrebana i ulubljena... Pa je*ote zivot, sta te kosta ostavit kontakt, valjda imas osiguranje bonusa... :/ To je bilo oko 1100EUR stete...
Kasko sve to pokrio, naravno nigdje nisu otkrili tko je to napravio, iako sam u prvom slucaju bio parkiran ISPOD fakin kamere od hotelskog parkinga, a u drugom slucaju je bila kamera na zgradi gimnazije...
Sve u svemu, ne isplati mi se ulagati u auto, barem po pitanju vanjstine jer ce to neko zgulit hoces neces... Ionako ga vozim jednom tjedno tako da bit ce dobar kada bude isao u prodaju...

Sada ima 78.000km, a 11/2018 godina proizvodnje...