Citiraj:
Autor Guls
I kad već pichkaram, ja ne znam koji je problem s ljudima. Gdje god parkiram (a parkiram uredno, crta do crte, nisam šlampav jer to mrzim i kod drugih) ljudi parkirani do mene mi s vratima nabijaju limariju. Baš sam pustio ženu s malim u dućan i gledao iz kafića kako se ekipa stane pored mog auta, otvori vrata i BUM. Dođem do čovjeka, gospon, udubili ste mi vrata, popravak je skup (serem, nije, ali halo), zašto nabijate. I svi do reda kažu "Oprostite, nisam vidio". Nisi vidio auto veličine kombija. ili "oprostite, žurila sam se, moram ići u XY i dijete je tu itd itd". I onda te onako gleda kao kombinacija teleta i djeteta kojem si uzeo igračku.
|
Koliko puta sam gledao kako mi netko lupa auto. Nema tu pomoći osim maknut se što dalje pogotovo na vjetru.
Neka žena mi tako vratima udarila auto. Gledala je, vidjela je ali ju je bolio kuki. Namjerno je naslonila vrata na moj auto. Ostala je okomita crta.
- “Gospođo radite mi štetu na autu”
- “Ajoj nije to ništa, meni su tako koliko puta…”
Otvorim vrata i maznem ih u njen auto da se čulo kao da je bio sudar.
- “Nije ni ovo ništa gospođo…”
Obično bude žena pogotovo s djetetom jer “ona ne može drugačije” ili neki debeli prasac koji se jedva izvuče iz auta koliki je.
A lik koji mi je zgulio blatobran se napravio blesav i preparkirao par mjesta dalje. Nazvao sam policiju. Došli su za pola sata sa onim kombijem za uviđaj. Ovaj blijed dolazi kao “ma to je tu već godinama…” Right

Našli su moju boju na njegovom autu a visine štrafti su se savršeno poklapale
Na kraju lik nije bio ni registriran. Baš je nadrapao.