Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.10.2024., 09:53   #76410
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Gužva je zato što su:
- rasteretili izlaz obilaznice na Zagreb Zapad totalno idiotski i prepustili im jednu cijelu traku
- idioti za volanom ne žele prihvatiti da je suženje ceste ispod nadvožnjaka pa se guraju na samom suženju, premda znakovi postoje kilometar iza
- dodatni idioti za volanom skreću "prema Zaboku", ali produže naprijed i onda se uključuju na jankomirski most i dodatno koče promet
Pa je na kraju onaj tko čeka u koloni - običan majmun.
Ne znam tko je osmislio to rješenje, rasteretiti jedan dio da bi začepio drugi...

Lud sam ko puška svaki put kada idem na taj jankomirski most, pokušavam u zadnje vrijeme koristiti podsusedski koliko god mogu, ali brate toliko je idiota na cesti da mi treba nešto za smirenje svaki put kad dođem u Zg. Tj kako sam stariji tako sam sve više bijesan na ljude, valjda to s godinama dođe. Ili s krizom srednjih godina. Dobro da ne nosim naoružanje u autu.

I kad već pichkaram, ja ne znam koji je problem s ljudima. Gdje god parkiram (a parkiram uredno, crta do crte, nisam šlampav jer to mrzim i kod drugih) ljudi parkirani do mene mi s vratima nabijaju limariju. Baš sam pustio ženu s malim u dućan i gledao iz kafića kako se ekipa stane pored mog auta, otvori vrata i BUM. Dođem do čovjeka, gospon, udubili ste mi vrata, popravak je skup (serem, nije, ali halo), zašto nabijate. I svi do reda kažu "Oprostite, nisam vidio". Nisi vidio auto veličine kombija. ili "oprostite, žurila sam se, moram ići u XY i dijete je tu itd itd". I onda te onako gleda kao kombinacija teleta i djeteta kojem si uzeo igračku. Auto mi od srpnja (gdje nije imao nijednu rupicu) do danas ima oko 10ak udubljenja od nabijanja s vratima. Ako ovako nastavim, prodat ću ga u karambol... strašno koliko su naši ljudi jalni smradovi. Doslovce morat ću kupiti neku staru ragu da se s njom vozim, a ovoga čuvati doma u garaži kao eksponat jer mi je šteta novaca. Koliko sam sretan jer sam si napokon u životu priuštio nešto iole skuplje, toliko mi je žao jer će mi ga raja iskupusati i nabiti troškove lakiranja i limarije. Eto, sad mi je lakše-

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard

Zadnje izmijenjeno od: Guls. 22.10.2024. u 10:01.
Guls je offline   Reply With Quote