OBJAVA:
1. Dobra vijest. TS je plačen i radi. I to radi odlično
2. Loša vijest. U igri nam nimalo nije potreban TS jer to igra sama radi bez greške. Samo se uključi određena komanda na serveru.
I što sada? Ništa. Uključite mikrofon, podesite ga pod Win na najjače (ili možeš testirati kako je bolje), uđite u igru i pročajte. Default tipka za teamspeak je Z. Čuju vas samo igrači u vašem timu, ne čujete se dok ste u respawnu i dok niste stisnuli tipku Z. Kunuti možete do prekosutra ali ne sa tipkom Z.
Jedino mi nije jasno da to nigdje na cijelom netu ne piše. Nigdje nema govora da TS radi samo pod igrom. A još je čudnije što SVI klanovi imaju svoj TS kanal i plačaju ga. Ubij me ako sam sada pametan. Ne vjerujem da bi plačali da znaju za ovo.
E, da, zvuk je odličan (jer sam tako podesio), ali se zbog prometa može smanjiti. Nema govora o nekom problemu. Jedino mogu ocekivati da nam host kaže da smo bedasti i da to ne smijemo koristiti. Ali to se još nije dogodilo, a prošlo je dosta vremena. U slučaju skidanja passworda su bili jako ekspeditivni.
P.S. U postavkama igre možete namjestiti jačinu mikrofona i testirati isto kao i pod Win. Molim da to učinite.