View Single Post
Staro 20.10.2024., 08:31   #20026
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Mozda je covjek upalio sve smooth and polish video kvacice u postavkama? Meni na Shieldu i Stremiu nis ne trza, imam ugasene te obrade slike na samom tv-u (webOS) i ne koristim match refresh rate na Shieldu. Mislim, ja generalno ne volim onu soap opera effect "glatkocu" videa, neprirodno mi je to za veciju sadrzaja koji gledam.

Mogu potvrditi da na dva Philips smart tv-a ta interpolacija normalno radi, kad odem u goste kod frendova mogu primjetiti da im je taj feature nafrljen na max
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
možda Momm nije objasnio kako treba,
nije stvar u trzanju kod FPS motiona nego u obradi live streama sa neta, možda samsung ima bolji proc u TVu za obradu takvog signala

i na kraju andriod tv kod mene radi sa puno više laga od Smart TVa. a nikakve prednosti ne daje
(iptv i te addone ne koristim)
ali da, ja sam taj smoothness stavio na mild
Njegov TV je star 2 godine, moj 3 mjeseca, tako da ne vjerujem da je do proc-a, ako je, moj bi bio u prednosti.

Znači, karikiram, krene film, ide Paramount planina. Kod njega ide bez trzanja, kod mene trza, jednostavno, kao da je manji FPS.

Jel nešto upalio? Ne znam, ne bi rekao, čovjek je stvarno neuk što se IT-a tiče, gadgeta itd.

Ako i je, gdje to upaliti?

U aplikaciji ili na samom tv-u?

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
To mora biti neki momacki stream da ga random tv ne moze prozvakati. Pogotovo ako je ilegalis iptv, cisto sumnjam da tjeraju neki noviji codec tipa AV1...

Mozda uzeti za probu eon tv, pa vidjeti kako radi eurosport u 4k. Ako i to steka, onda bi okrivio tv. Ne android tv
Meni je to 3. android Philips tv, svi štekaju isto. Kodi povlači direkt s privat trackera, nisam gledao film koji ne šteka.

Većinom gledam filmove od 4-8GB, neki 4k HDR rip, nešto takvo. Ako idem na film od 20GB, 4k, šteka još više.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.10.2024. u 08:39.
Mommistake je offline   Reply With Quote