View Single Post
Staro 18.10.2024., 22:43   #997
Bratija
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
??? da si citao sve do kraja vidio bi da doticni lik navodi na svim na koje ide 21.1.1. Nisam probao sve boxove, a na mojim S905x3 i na S922x na kojima je ta zadnja verzija instalirana, radi P7, P8 i neki P5, ali ne svi. U tekstu je navedeno koji P5 i zasto ti ne rade.
Kako je P5 uglavnom za streaming, ako i ne radi, nije neka tlaka.

Ako to nije DV podrska, napisi sto je i javi tamo da ne zavaraju svekoliki puk

ok, nisam prosao cijeli topic nego samo malo iznad-ispod ovih postova koje si linkao, moze onda link i na ovo sto kazes jer stvarno nisam vidio, search topica sa 21.1.1. isto mi ne daje ista...

pa da, P5 je za streaming, sto mislis koji onda profil je materijala u videoteci? uzmi u obzir da nerijetko DV P5 zna imati veci bitrate od HDR10 streama, pa je samim time i kvalitetniji od hibridnog P8 (ovdje ne uzimam u obzir servise koji izvorno koriste P8)... s druge strane, svaki najjeftiniji stick koji je licenciran za DV podrzava P5...

a i P7 FEL koji okolo hvalis na sve strane isto definitvno ne radi na nelicenciranim uredajima...
i ponavljam "Only L1 metadata at the moment is taken from the playing file.", ako je ostalo na ovome onda stvarno nemamo o cemu pricati...

sve skupa, lijepo da se ljudi igraju sa svime time, kuzim ako netko vec ima nekakav box i zeli nesto isprobati, ali tvrditi da DV radi dok je tu podrska samo za P7 MEL i P8 i potencijalno samo za L1 metapodatke mi bas i nema smisla...
Bratija je offline   Reply With Quote