Citiraj:
Autor d0X
Bavi li se policija takvim stvarima ako ih uslikaš/snimiš? Ili čovjek mora sam vikati, šamarati, bušiti gume?
|
Ne znam, rekao bih da ne. Pitao sam frenda policajca, rekao mi je da ne mogu ništa nakon što parkira u dvorištu. Blokirati ga ne smijem jer u tom slučaju ja imam problema. A o eventualnoj šteti da ne pričam (bušenje guma, ispuštanje zraka,...). Jedino što mogu je zatvoriti ogradu, pa da spriječim ulazak. Ovdje jedino pomaže da stavim lanac i lokot. To ne dolazi u obzir jer su na ulazu u dvorište kontenjeri i jer u dvorištu smiju parkirati ostali suvlasnici.
Većina takvih mamlaza se ispriča dok mrzovoljno hodaju oko auta i gledaju kako će van. Par puta ostavio auto na ulazu jer nisam lud da čekam s malim djetetom u autu dok oni kupuju žarulje. A najgore od svega je što je javni parking uvijek slobodan i besplatan prva 3 sata. U najgorem slučaju bi hodali 50m. U pravilu su jedino balavci nadobudni i svadljivi nakon 3 pive iz birtije preko puta.
P.S. baš ću instalirati taj MUP app jer je nedavno u gradu iz jedne ulice postavljen obavezan smjer desno, pa je policija zaustavljala i kažnjavala one koji idu ravno i lijevo. U tjedan dana sam dva puta vidio policijsko vozilo kako komotno skreće lijevo. Sad je tu dodan znak obaveznog smjera jer je nerijetko pola ulice bilo začepljeno zbog teškog uključivanja na lijevu stranu. Ili još gore, ravno.
https://maps.app.goo.gl/6D1rzdEFdXGm4BuMA

Samsung, slikanje u hodu po mraku. Shut up