Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.10.2024., 10:31   #76304
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Zato i jesmo tu di jesmo jer nitko niš ne prijavljuje i gleda samo svoju guzicu, gledam konzum kod sebe, 10ak mjesta za invalide, prvi red do mora ovaj ulaza i 99% njih nisu invalidi.
I nikom ništa.
Na kraju smo mi ostali budale koji se držimo propisa odnosno ne parkiramo na mjesta za invalide.

Jedino kako bi mogao, bar djelomično, tolerirat tvoje parkiranje je da si stavio u oba auta cedulje da su to tvoji auti. Al eto tebi se nije dalo hodat gore dole a svjesno radiš prekršaj.

A s druge strane, to nije mjesto za parking i tu se nema kaj parkirat.

Na sljedeće pitanje: "di da parkiram?" Na slobodno parking mjesto, ako ga nema onda buš malo više hodao.
znaci taj isti koji me prijavio je licemjeran. da sam se parkirao pola metra iza i smetao svima koji se provlace kao sto to svaku noc rade sve bi bilo ok.

al ja se povucem naprijed da ne smetam drugima i mene prijavi. zasto nije prijavio sve ostale aute koji su pakirani tamo gdje nije parking?
zasto policija nije polijepila svima onda kazne koji se parkiraju po voznim trakama? nego samo meni.

i slazem se s tobom oko mjesta za invalide. 20 metara od tog mog mjesta su bila prazna 2 invalidska mjesta i jos jedno na drugoj strani. takoder mi nije palo na pamet parkirat tamo. kao niti na travu kraj zgrade gdje uredno parkiraju 2-3 auta svaku vecer. sta njih nije prijavio? dezurni dusebriznik ne brine za zelenu povrsinu?

al isto sam vidio kod sebe u sparu na mjestu za "obitelj" dode i naveze se u smartu
Zeryx je offline   Reply With Quote