Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.10.2024., 09:41   #76299
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Samo pazi da ti Medo ne prodje kroz kvart kad se bude vracao sa treninga tajlandskog boksa i uhvati te da si zagradio sam sebe, pa ces parkirati auto u javne garaze i voziti se kuci javnim prevozom.
Tako je meni jednom priprijetio jer palim motor rano ujutro i budim posten svijet. Rezultat je da sam kupio skuter, a motor se vise ne usudim voziti
hahaha mislim da cu prodat sve aute, za svaki slucaj. i kupit romobil
ili jos bolje preselit se
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Čekaj, koliko je na kraju bila kazna što si zagradio sam sebe? Pitam jer me zanima da li da ja idući put zagradim nekog kad uđe na moj parking u moje dvorište. Znak na ulazu u dvorište i u samom dvorištu nisu pomogli.
30€ ako platim odmah 15€. skoro sam i platio al nisam htio iz principa prema tom "susjedu" koji me prijavio a i PP je 5 min pjeske od mene pa sam se prosetao

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
I kako to da je došla policija? Nama kažu:
-“Zovite pauka i komunalce”.
“Ali oni više ne rade iza 21-22h”
-“Žao nam je…”
ja pretpostavljam da me netko prijavio preko mup aplikacije. jer sumnjam da je u ponoc netko isao zvat 192 da prijavi nepropisno parkiranje. i s obzirom da nisam bio na parkingu nego na cesti valjda se to gleda kao da je prometni prekrsaj pa su morali izac?
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Nigdje u zakonu ne piše da te se ne smije kazniti ako parkiraš da onemogućiš drugom SVOM vozilu izlaz sa parkirališta, na javnom mjestu.
Ili još genijalnija ideja pametnjakovića da je njemu dozvoljeno parkirati na cesti/nogostupu ispred SVOG kolnog ulaza tj u svoje dvorište.
naravno da nitko ne zna uopce da je to vozilo moje drugo vozilo. ali cemu ide nesto prijavljivati ako tebi osobno ne smetam i ne znas o cemu se radi?
evo primjer parkinga tog istog. na crveno se parkiraju svaku noc i ujutro odu. isto tako i sinoc, budem fotkao veceras kad stanu tako. jedina razlika je sto kad se crveno oznaceno parkira ima jako malo mjesta za proc. i ja umjesto da se tako parkiram povukao sam se jos napred ispred svoje alfe da ima dovoljno mjesta za proc i nitko me ne moze ogrebat slucajno. cak sam i pragom iznad rubnjaka presao da sto vise unutra budem.

a ovo zuto oznaceno cesto parkira jedan susjeda koji ima 2 auta. i isto sam sebe blokira. i nisam vidio da mu je itko zvao policiju. takoder je to mjesto ono sto sam gore opisao da mi je jedan susjed ponudio da ga zagradim ako idem prije 9 van s parkinga.

Whats-App-Image-2024-10-18-at-09-33-47

sad cu se ja s trecom alfom navest ispred ove alfe i kaktusa i blokirat oba i cekat ko ce prijavit
Zeryx je offline   Reply With Quote