Citiraj:
Autor Badboy
Pa jel mogu nekaj novo izmislit,mislim na radnju a ne iskopirat(loše) stare dijelove.
Poslano sa mog 2203129G koristeći Tapatalk
|
A što bi ti izmislio gdje je glavni lik životinja kojoj je jedini zadatak priklati sve što diše i razmnožavati se. Koliko tu ima prostora za nešto novo s takvim jednodimenzionalnim likom?
Ridley Scott je baš išao napraviti dubinu priči 2012. s Prometheusom pa 5 godina kasnije snimio Alien Covenant s pričom kako je Alien nastao pa se opet ljudima nije dopalo, zato je i odustao od nastavka. Možda i bude jednog dana ali čisto sumnjam.
Citiraj:
Autor Mommistake
Ali zašto tako razmišljaš?
Teško je napraviti dobar film danas?
Svako malo nas podsjete da to nije istina. Ako je cilj štancanje novaca, jebiga, onda neka bude. Ali da ne postoje dobri, novi filmovi, nije istina.
Što smo očekivali? Bolji film...
|
Ne treba s previše očekivanja gledati filmove u današnje vrijeme.
Od ovog filma nisam ništa očekivao a dobio pravi Alien film, meni dosta. Sviđa mi se što su se puno koristile lutke kao u zlatna vremena filma a ne CGI sranje koje usere film samo tako, zadnji primjer mi je bila Furiosa. Fede Alvarez je veliki fan Aliena od djetinjstva, dugo je razmišljao kako ga snimiti i napravio ga po svom guštu. Normalno da se neće svidjeti svakome ali da je smeće, nikako. Jedina zamjerka mi je taj prebrzi rast aliena i onog na kraju, da se ubacilo između scena još 20 min. filma da popuni te rupe bio bi bolje pogođeno. Prva tri djela su po tome puno bolja.