Citiraj:
Autor medo
Kako dežurni dušebrižnik zna da su oba auta tvoja? Još ako je istraumatiziran jer su ga već (nekoliko puta) tako zagradili? On vidi ono što sam napisao.
I u mojem kvartu fali parkinga. Susjedi imaju po tri auta u obitelji pa se ne zagrađuju.
NHF ali i ja sam kasnio na posao zbog ekipa koja će “ujutro preparkirati” pa sam malo osjetljiviji.
|
pa ako dezurni dusebriznik malo promisli glavom vidi da sam drugo vozilo totalno blokirao. i ne bi mu mozda palo na pamet da su oba auta istog vlasnika? 5 m od mjesta di sam ja parkirao je kut i tu cesto susjed koji isto ima 2 auta jednim autom blokira drugi kad je guzva. i to je "normalno" tamo.
da se razumijemo i ja sam protiv bilo kakvog blokiranja slobodnog parkinga ili kad se netko naveze preko crte i zauzme 2 parkinga. al sta prijavljujes policiji ono u sta nisi upucen i ne tice te se osobno? nisam tog koji me prijavio blokirao.
a druga opcija bi mi bila parkirat na travu. gdje bi opet dezurni dusebrizinici zvali komunalnog da dode napise kaznu.
Citiraj:
Autor xlr
Postao si zrtva parking heroja, cestitam. To su ti oni samoprozvani nositelji drustvenog reda i mira sto cijelo vrijeme vise na prozoru ko nadzorne kamere ili setaju oko zgrade i po parkingu te samo kenjaju i stenju™ jer u zivotu nisu bili dovoljno puta zagrljeni.
Znas sto veceras moras napraviti, to ti je valjda jasno...? Isprovocirati doticnog da opet izadje iz topline svog doma i digne ti brisac pa ga zamoliti da to vise ne radi 
|
a vec sam bio gore na 5 katu i nisam vidio koji je to auto stajao 30ak sekundi do mene... ne bi mu nista ni napravio ali bi pripazio gdje on parkira i svaki njegov nestasni parking slikao i prijavio u mup hr aplikaciji
jednom sam trazio parking skupa s nekim nepoznatim susjedom i on dode prvi do mjesta i pita on mene kad idem sutra ujutro te ako idem prije 9 da se slobodno stanem ispred njega jer on ide tek poslije 9 na posao i necu mu smetat.
radim od doma pa nisam mogao to napravit nego sam isao trazit dalje. al sta da sam stao? jel bi me i onda netko prijavio da blokiram drugi auto iako ovaj susjed to zna i dopustio mi?