Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.10.2024., 19:17   #76291
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Kako dežurni dušebrižnik zna da su oba auta tvoja? Još ako je istraumatiziran jer su ga već (nekoliko puta) tako zagradili? On vidi ono što sam napisao.

I u mojem kvartu fali parkinga. Susjedi imaju po tri auta u obitelji pa se ne zagrađuju.

NHF ali i ja sam kasnio na posao zbog ekipa koja će “ujutro preparkirati” pa sam malo osjetljiviji.
pa ako dezurni dusebriznik malo promisli glavom vidi da sam drugo vozilo totalno blokirao. i ne bi mu mozda palo na pamet da su oba auta istog vlasnika? 5 m od mjesta di sam ja parkirao je kut i tu cesto susjed koji isto ima 2 auta jednim autom blokira drugi kad je guzva. i to je "normalno" tamo.
da se razumijemo i ja sam protiv bilo kakvog blokiranja slobodnog parkinga ili kad se netko naveze preko crte i zauzme 2 parkinga. al sta prijavljujes policiji ono u sta nisi upucen i ne tice te se osobno? nisam tog koji me prijavio blokirao.

a druga opcija bi mi bila parkirat na travu. gdje bi opet dezurni dusebrizinici zvali komunalnog da dode napise kaznu.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Postao si zrtva parking heroja, cestitam. To su ti oni samoprozvani nositelji drustvenog reda i mira sto cijelo vrijeme vise na prozoru ko nadzorne kamere ili setaju oko zgrade i po parkingu te samo kenjaju i stenju™ jer u zivotu nisu bili dovoljno puta zagrljeni.

Znas sto veceras moras napraviti, to ti je valjda jasno...? Isprovocirati doticnog da opet izadje iz topline svog doma i digne ti brisac pa ga zamoliti da to vise ne radi
a vec sam bio gore na 5 katu i nisam vidio koji je to auto stajao 30ak sekundi do mene... ne bi mu nista ni napravio ali bi pripazio gdje on parkira i svaki njegov nestasni parking slikao i prijavio u mup hr aplikaciji

jednom sam trazio parking skupa s nekim nepoznatim susjedom i on dode prvi do mjesta i pita on mene kad idem sutra ujutro te ako idem prije 9 da se slobodno stanem ispred njega jer on ide tek poslije 9 na posao i necu mu smetat.

radim od doma pa nisam mogao to napravit nego sam isao trazit dalje. al sta da sam stao? jel bi me i onda netko prijavio da blokiram drugi auto iako ovaj susjed to zna i dopustio mi?
Zeryx je offline   Reply With Quote