Citiraj:
Autor xlr
Sjecam se i ja te jedne kazete, vuk i 7 jarica tocnije, neki lik je pricao to dosta zivopisno i dosta teatralno. Pogotovo imitiranje vuka, taj grubi glas. Znaci tocno ga cujem dok mislim o tome. Bilo je na hrvatskom, ali ne znam zasto pamtim da je lik bio bosanac. Mozda sam mu znao ime pa zato, ali da me ubijes ne mogu se sjetiti. Samo mi Ismet Horo prolazi kroz glavu, ali on je snimao neke druge kazete
|
na hrvatskom je bilo i lik je bio vrh vrhova.
kad su ga izbole pčele: "Boli. Peče. Još će nos da mi nateče. za sve su to kozlići krivi i zato neće dugo ostati živi hehehehehee"
vuk i sedam kozlića je bio mislim solo na kazeti.
snjegulica i crvenkapica skupa svaka na jednoj strani.
ivica i marica i mačak u čizmama svaka na jednoj strani.
pinocchio je bio s nekim ... ne mogu se sjetiti nisam imao tu kazetu.
šegrt hlapić je bio na obje strane - kazeta se okretala kad su se kola strmopizdila i raspala.
ero s onoga svijeta mi je bila možda i najdraža - tu je bilo svega: mačak i vuk, mačak i pijetao, vol i miš, dubrovčanin kaboga i duka od mletaka, gdje je srida od svita, u cara trojana kozje uši, ero s onoga svijeta, otac sin i magarac, ... priče su bile pričane prejebeno ...
ježeva kučica je bila na jednoj strani, antun tun i još nešto na drugoj
bila je jedna super kazeta sa kućom u snjegu na naslovnici - neka zimska priča i još neke ... jako dobro ispričana...
trnoružica je bila na jednoj a ... jebemu miša nemrem se sad sjetit
bila je jedna kazeta sa kraljevnom na zrnu graška na kojoj bio i onaj grah koji se penje gore .....
...
imam još te kazete negdje ... mislim da sam ih baš nedavno možda i bacio prije par mjeseci