Citiraj:
Autor xlr
Je, isto i u suprotnom smjeru. Nemoj me uzeti 100% za rijec, u smjeru prema Ri je prvo tabla 80 pa 100, cini mi se da su obje table nakon znaka za fantomsku kameru. Ugl mindfuck s obzirom da tamo 98% ljudi vozi iznad ogranicenja.
Ova tabla nije kod/oko tunela, probat cu naci lokaciju na gmapsu ali nece biti lako
|
idiotizam na većini AC...
rijetko se vozi manje od 120...dakle po tim proračunima i ograničenjima HDZ svaki dan utrži bar 10 000€ a u sezoni višestruko više od kazni iako tvrdim da strance ne diraju bez obzira koliko voze
prošli mjesec išao A6 i iza mene auto pretječe po krajnoj desnoj (uspon iz Vrbovskog gdje imaju 3 trake uzbrdo) i lijepi se za guzicu Fabiji karavan koja je mene prešla netom prije Vrbovskog ali u domeni 120-130 jer sam ja vozio oko 110 (imao eMTB na nosaču na kuki pa reko neću divljat, ipak je to 16-17KG

)
i hop, rotirke - presretač

srebr(E)ni passat karavan novija linija
po ljetu prolazim tuda 3-4x i nikad nijednog vidio a svi turisti voze se ko sumanuti...
i još jednoga vidio koji je stajao uz cestu ali ne AC nego ili jadr. magirtala ili na Krku...domaći vozač je nayebo
općeinto ograničenja su postavljena bez razuma ili opravdanja...na toj A6 se stalno neki k**c popravlja a cijena cestarine ista