Citiraj:
Autor tiki66
Klik na nabavu
Imaš previše zahtjeva, najbolje da odeš s osobom u Pevex i kupiš nešto što joj se sviđa i da tamo vidi kakav je daljinski i kakva je jačina zvula. Pametan ali ne prepametan više nema, biraš između webos, tizena i androida. I Hisense VIDAA, ajde. Moj glas ide za android jer je najotvoreniji i najviše se da podesiti. Osobno bih išao na neki TCL, Grundig i eventualno Philips sa androidom jer su u tom cijenovnom rangu a nisu totalni šrot. Grundinzi većinom dolaze s malim daljinskim kojem su brojke na dnu pa će biti potrebno privikavanje (guglaj TS8187R-11)
|
ja mu za tu namjenu nebi savjetovao android nikako. imam android baš TCL i to radi jako loše, paljenje mu traje čitavu vješnost, pa onda uspori i treba 15tak sek da pojača ili promjeni kanal, nekad nemam zvuk kad upalim...možda je neki feler no ne želim ga reklamirati jer znam da ga neću dobiti natrag bar mjesec dana ako u servisu i oktriju kvar. nema mogućost na nadogradnju na noviji SW, trenutno je zadnji instaliran
nije mi primarni TV tako da preko tih stvari mogu preć, no za starije osobe koje vjerovatno pale TV ujutro i radi do kasno navečer nije baš dobro. pogotovo ako uključe neku od dodatnih opcija preko daljinca pa se ne snađu i budu u panici da im se pokvario nov TV
imam još i smart TV koji radi 100% bolje i brže (/jest da je viša klasa od ovog TCL)
i na kraju imam i taj "nesretni" Hisense sa VIDAA OS, i kod njega me iritira da se slika zatamnjuje ili posvijetljava ovisno
o sceni na TVu. nikakvih opcija u meniju nisam našao a probao sam sve (auto gamma, auto surround light, 100 CUDA ) sve nešto ali ništa konkretno..i to baš jako iritira.
tak da zna šta bi moglo poć po zlu. a kod starijih ljudi to je dodatni problem.
daljisnku si priča za sebe jer svaki ima drugačije tipke i drugačiji raspored i da bi nešto aktivirao trebam imati svjetlo da vidim šta stišćem.