znaci malo cu rantat
sinoc oko ponoci dodem pred zgradu i ocekivano nema parkinga. guzva svuda. napravio sam 2-3 kruga otisao jos par ulica dalje ali ništa.
i sad mi je jedina opcija parkirat na travu. al reko necu, vec sam jednom dobio kaznu od prometnog redara. i odlucim se stat ispred drugih autiju, uz rub parkinga i bas na tom mjestu stoji moji drugi auto. i reko budem se navezao ispred njega da ostavim sto vise mjesta za prolazak drugima. iako se drugi znaju tak naparkirat da je tesko proci.
i odem u stan i pogledam s balkona kak to izgleda i vidim da ima super mjesta. al u tom trenu neki auto stoji kraj mog i tako 30ak sekundi i ode.
jutros idem odmah preparkirat auto i vidim kaznu policije za blokiranje drugih vozila. mislim jasno mi je da nitko ne moze znat da je to moj auto. al nisam ja njega malo blokirao pa da sam ispao glup nego sam se navezao tako da se uopce ne moze izac. i kazna je bila u 1 ujutro. taman vjerojatno onaj sto je stajao je prijavio policiji... a mogli su i policajci po tablici vidjet da su oba auta na istoj adresi prijavljena... al dobro.
znaci tako parkiranih vozila kao moj je u tom trenu bilo jos 7-8. jedina razlika sto sam ja "blokirao" drugo vozilo. i jedini sam ja dobio kaznu. razumijem i da sam jedini ja napravio prometni prekrsaj a ovi ostali nisu u nadleznosti policije...
i nista odem ja u PP jer mi je blizu i objasnim policajcu situaciju i kaze on meni da mu sve samo napismeno donesem uz ove fotografije i da nema problema.
eto dobrih susjeda...

jos su mi i brisac digli. koji k mi diras brisac ak tebe ne ometam nikako...