View Single Post
Staro 17.10.2024., 08:52   #19999
tiki66
tiki
Moj komp

tiki66's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Pozdrav. Ako može preporuka lcd tv 40-43 inča, za stariju osobu. Bitne stavke su da ima normalan daljinac sa više tipaka za uobičajne funkcije, a ne kao kod samsunga ili LG-ja skuplji modeli do moraš kopati po meniju da bi našao teletekst. Da zvučnici nisu slabi jer osoba malo slabije čuje. Glede slike nije mi bitno jel full-hd ili 4k, bitno je da slika nije pretamna. Koliko sam shvatio ovi ulazni modeli lcd-a imaju prilično skromnu svjetlinu slike u pravilu. smartić tv poželjno ali da ima internet pretraživač samo, dakle prepametan ne treba biti. Cijena 250-350 eur
Klik na nabavu

Imaš previše zahtjeva, najbolje da odeš s osobom u Pevex i kupiš nešto što joj se sviđa i da tamo vidi kakav je daljinski i kakva je jačina zvula. Pametan ali ne prepametan više nema, biraš između webos, tizena i androida. I Hisense VIDAA, ajde. Moj glas ide za android jer je najotvoreniji i najviše se da podesiti. Osobno bih išao na neki TCL, Grundig i eventualno Philips sa androidom jer su u tom cijenovnom rangu a nisu totalni šrot. Grundinzi većinom dolaze s malim daljinskim kojem su brojke na dnu pa će biti potrebno privikavanje (guglaj TS8187R-11)
tiki66 je offline   Reply With Quote