A ima smisla, samo zbog DP.a i vece rezolucije ako ne nista

Samo treba strpljenja, vremena dok dodju nove lece, i ponesto extra novaca. I treba zanemarit feeling one plastike za koju si dao gotovo 1200€ i to bez extra dodataka. A meni je to bilo tesko.
Doduse i na Q2 sam potrosio jos najmanje 150€ u dodacima, i jos uvijek mi je uzas. Jedino fliper igram na njemu
Htio sam jos jednom, po treci put, dat priliku VRu, i rjesit se triplesa, cak sam i 14900K uzeo da mi ne bottlenecka 13600K na 4090 zbog VR.a dok sam cekao headset, i omogucit zeni da normalno vadi robu iz ormara, al ne ide

"brzi" sam u VRu nego na triplesima, to je isto jedan od razloga zasto bi ga volio imat, a da ne moram livi bubreg dat za njega (Varjo, Somnium i ekipa)
Zagriženi DSCovci i MSFSovci se kunu u PCL, ali je gotovo svatko promjenio bar jednu leću i potrosio vise mjeseci na fine tunning,nove FW i sl.
Kazem, ono sto sam vidio, kad zanemarim sve mane, je zbilja impresivno. Ali....
Hvala ti, krajem mjeseca idem na pregled u ZG pa ako stignem se javim. Bas bi volio probat. 👍
BTW, bas slazem još jedan komp, pa cu dignit ACC server na njemu. Bit ce upaljen non stop. Posaljem podatke kad složim.
Tek sam skuzio kasnije da se ne vrti u cloudu vec "doma". Nisam zaboravio, samo samo imao drugih prioriteta ovih par mjeseci, sta zdravstvenih, sta oko posla pa i PC.a
Opet preslagivao sve na novo, pa mi se oduzilo
Sent from my SM-S908B using Tapatalk