Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 16.10.2024., 18:35   #1322
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Ajd bas poslaji kad stignes jer ja sto god vidim na booking.com je cca 100+ EUR nocenje (s doruckom) po sobi tj. dva nocenja (sob za dvoje) 190-250 EUR i to jos traze 20-25EUR/dan za parking tri ulice dalje.
ALI nemogu mi garantirat da ima mjesta (to sam danas dobio na mail od hotela koji sam planirao bookirati) pa kao najbolje da dodjem, sam nadjem negdje parking i onda napravim check in u hotelu.
Ono super ja bi trebo sad ispitat di sve ima za platit parking i onda tek doci u hotel jer hotel nije sposoban organizirat parking za svoje goste, netrazim da je besplatno ali brate da ja lutam po Budimpesti trazeci parking i onda vucem kofere 3-4-5 ulica da napravim check-in.... .

I BTW jeste skuzili kako na bookingu nisu iste cijena preko mobitela i preko PCa (mob obicno jeftinije) niti je ista cijena u svako doba dana/noci.
Evo maloprije kako je proslo 18h mi kosarica sa nekih 444 EUR poskupila na 482 EUR (za dvije sobe po dva nocenja) ..
Pogledaj Locktrip

Booking ima svoje šeme i mušice. Osobno mi Booking u 90% slučajeva ispadne povoljniji jer imam maksimalni popust koji daju, ali uvijek usporedim s Locktripom jer nekad u tih 10% bude isti smještaj koji bude jeftiniji

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote