View Single Post
Staro 02.04.2003., 17:37   #24
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
ja bi samo rekao da sam ja počeo dolaziti na ovaj forum, jer sam imao osjećaj da sam odavno prerastao hr.comp.hardware newsgrupu.

upoznao sam ozrena ozrena prije nekih 2.5 godine i htio sam se i ponuditi PCE timu. ne znam da li je tada PCE bio dignut već ili nije (mislim da nije), no koliko god sam entuzijastičan prema hardsoftu, nisam to učinio jer sam bio siguran da ne bi imao dovoljno vremena da kvalitetno doprinesem (posao u iskonu, fax, cisco akademija i cura....).

nemojte se samo svaditi tu. ako na ovaj način ispucavate frustracije, zapitajte se malo čeg vam fali u životu.

ozbiljno, ja se ne sjećam jesam li se ikada iživcirao na neku temu ovdje. ako imam osjećaj da nisam adekvatna osoba za odgovoriti ili mi se jednostavno ne da, idem dalje. pa cilj nam je da nešto naučimo i da zajedno nekaj napravimo.

ne zaboravite da i oni koji postavljaju glupa pitanja i koji nemaju tzv. "kulturu na forumima", pa i ne znaju neka nepisana pravila kako se threada, replyja i koji ne znaju šta znače riječi poput 'OT', 'ASAP', 'P:', 'K:', da smo i mi nekad bili takvi i da će im trebati neko vrijeme da se ufuraju.

tim istima (rookijima, početnicima) bi također poručio da je ovo jedan forum na kojem obitavaju (po mojoj procjeni i mišljenju) iskusniji i kvalitetniji ljudi nego drugdje (zato sam tu) i da se postave u skladu s time. Isto kao kaj ne možete dati generalu lopatu da kopa rovove, tako ne možete pitati PCEa kako se formatira disketa ili neki drugi biser.

<font size="+1"><b>Predlažem FAQ stranicu na PC Ekspertu</b></font><br>kojoj sam i voljan sam doprinjeti.