View Single Post
Staro 16.10.2024., 11:30   #3525
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ne znam gdje napisati valjda jedan od najvecih apsurda kojih sam dozivio ikad u mom mladom zivotu.

Upravo sam pokusao produziti moju vozacku u DE - B kategoriju i to nazalost izgleda necu moci napraviti jer sam polozio u New Jerseyu 2014 i prepisao u Osijeku - oznaka pise na vozackoj tako su i skuzili o cemu se radi.

A1,A2,A sa svim testovima i voznjom je odradena u HR 2007.

Od tada sam odvozio sigurno 200-300k na tri kontinenta - ukljucujuci Australiju na drugoj strani , ovdje odvozio dobrih 50-60k - mogu vidjeti da imam auto koji je na meni osiguran, sa kilometrima koje saljem svake godine osiguranju na uvid.

I sad mi je nevjerojatno da cu opet morati na vozacki ispit, tj nadam se samo poloziti test i voznju bez sati voznje.

Ima li netko slicno iskustvo ili savjet? Zena je sad mijenjala prezime pa se je odjavila iz DE i prijavila u hr da dobije nove dokumente i sad joj vrijedi vozacka 10 godina.

U hr ne mogu polagati jer moram tamo biti prijavljen najmanje 6 mjeseci - to sam provjerio s HAKOM.

Mislite li da ce barem prihvatiti ove propise koji su polozeni u HR vezano za A kategoriju?

Hvala unaprijed.
TomG je offline   Reply With Quote