View Single Post
Staro 15.10.2024., 09:21   #7305
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Miki9 Pregled postova
Krenuo X-Files The Game, iz 1998. na psxu
igra koja je zapravo kao interaktivni film u stilu kretanja iz Mysta.

Igrao sam ju tih godina, posuđenu i vratio je odma jer nisam nigdje dospio s njom, preteško i preapstraktno mi je to bilo. Ono što je zanimljivo, ničega se uopće ne sjećam, tj. sjećam se ali potpuno krivo, da sam po nekoj kući se kretao, a start zapravo ima u uredu FBIa iz kog očito tad nisam nigdje dospio. Otkud mi sad ta kuća, moguće da mi se pamćenje pomiješalo sa slikama iz recenzije, interesantno kak se čovjek zezne u glavi. Osim ak to nije bila neka homebrew piratska verzija gdje su nešto custom složili, ko će ga znati.
Tih godina mi je X files bila najbolja serija, no nekako nisam jurcao da kupim igru zbog dosta niskih recenzija i kao da uopće ne igraš s dvojcem(!) ,to mi je tad bio strašni letdown i razočaranje. Pa kakav je to x files bez muldera i scully ?

Čak i nije loše, no pati od frustriranosti da se fula jedan trag na lokaciji (koje su sve nekako muljave i niske rezolucije slike) i onda nema naprijed, te se uz to ti cdi (4 ih ima), mijenjaju troduplo brže nego u fear effectu! Što će reć da nema dugo trajanje, možda par sati

Danas bi teoretski pomoću google street viewa mogao takvu igru napraviti
Sjećam se ovoga, igrao sam ju kada je izašla, i sjećam se da mi je bila totalno fora, ali da, falili su Mulder i Scully. Bilo je kao jedna epizoda serije, samo duže malo i interaktivno.

Imam filing da mi danas igra uopće ne bi držala vodu i da bi vj brzo odustao.

Igraš na Duckstationu? Ako ne, igraj na njemu, emulator je odličan i ima hrpu opcija pomoću kojih se da dosta popraviti grafika (u 3D igrama, ne u X files gdje je to vj neki mpeg).