View Single Post
Staro 14.10.2024., 21:23   #20
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
nisu priče ali su crtići sinkronizirani, pa kom treba https://www.youtube.com/@Crtani_Filmovi_Hrvatska/videos

odraso sam na hrpu ovoga, ali nikako ne na hrvatskom. mi kao narod imamo tako lošu sinkronizaciju... još u vrijeme juge je to bilo okej, asterix i obeliks, garfield, i neznam još tih par naslova... ali ovo made in HR me i ko klinca bilo sram slušat.

zvonkoo taj mali qurac vozi auto prafiiii

recimo ovaj garfield sa linka je granično slušljiv, ali i dalje neizmjerno lošiji nego onaj sa tvz-a iz 80ih. imam kazetu još, ta jugo sinkronizacija je nenadjebiva.

imam i neke pohabane kazete diznijevih epizoda na jugo-hrvatskom, to je bila milina gledat. uploadat ću vam par komada da vidite o čemu pričam...

edit.

imaju i epizode lucky luke-a, ilitiga taličnog toma, to je već solidno.

nisam uspio naletit (još) na epizode baby looney tunes-a ali one stare, imam par epizoda na kazeti sa sredine 90ih, isto na hrv sinkronizaciji, a to koliko vidim ovaj kanal nema.

nadao sam se da sam to digitalizirao ali ne uspijevam to iskopat - izgleda da je još uvijek samo u analognom formatu. šteta.

ps išao je na hrv televiziji i ric raven - a ni na to još nisam naletio. jedino mislim da tamo nije bilo govora ikakvog.

also na kanalu je par asterix filmova - a nemaju asterix i 13 zadataka :P kojeg imam negdje analogno još uvijek u nekoj kutiji.

trebali bi složiti neku našu cro-jugo kolekciju

Zadnje izmijenjeno od: jp_rv. 14.10.2024. u 22:13.
jp_rv je offline   Reply With Quote