Citiraj:
Autor mamutarka
|
odraso sam na hrpu ovoga, ali nikako ne na hrvatskom. mi kao narod imamo tako lošu sinkronizaciju... još u vrijeme juge je to bilo okej, asterix i obeliks, garfield, i neznam još tih par naslova... ali ovo made in HR me i ko klinca bilo sram slušat.
zvonkoo taj mali qurac vozi auto prafiiii

recimo ovaj garfield sa linka je granično slušljiv, ali i dalje neizmjerno lošiji nego onaj sa tvz-a iz 80ih. imam kazetu još, ta jugo sinkronizacija je nenadjebiva.
imam i neke pohabane kazete diznijevih epizoda na jugo-hrvatskom, to je bila milina gledat. uploadat ću vam par komada da vidite o čemu pričam...
edit.
imaju i epizode lucky luke-a, ilitiga taličnog toma, to je već solidno.
nisam uspio naletit (još) na epizode baby looney tunes-a ali one stare, imam par epizoda na kazeti sa sredine 90ih, isto na hrv sinkronizaciji, a to koliko vidim ovaj kanal nema.
nadao sam se da sam to digitalizirao ali ne uspijevam to iskopat - izgleda da je još uvijek samo u analognom formatu. šteta.
ps išao je na hrv televiziji i ric raven - a ni na to još nisam naletio. jedino mislim da tamo nije bilo govora ikakvog.
also na kanalu je par asterix filmova - a nemaju asterix i 13 zadataka :P kojeg imam negdje analogno još uvijek u nekoj kutiji.
trebali bi složiti neku našu cro-jugo kolekciju