View Single Post
Staro 14.10.2024., 20:29   #2382
stitrek
Banned

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor amd-freak Pregled postova
Kupio sam TV u mallu 23.09., konkretno TCL 55C805. Istu vecer sam primjetio materijalni nedostatak, tj stalak se nije mogao montirati jer mjesta za vijke sa desne strane na samom tvu nisu imala narezane navoje. Nisam htio nista kemijati nego sam sutradan vratio TV direktno u poslovnicu. Receno mi je kako reklamacija moze potrajati 2 tjedna. Nakon tih 2 tjedna bez informacija od malla, poslao sam upit mailom na koji oni standardno odgovaraju kako servis ima razuman rok od 45 dana u kojem to mora odraditi. Tek ako tada ne uspiju popraviti, trgovac moze odraditi zamjenu ili povrat novca. Znaci moj odabir "zamjena za novi isti artikl" na obrascu za materijalni nedostatak ne znaci nista? Polako mi vec gori i zanima me moram li im stvarno toliko vremena dati za bilo koje rjesenje situacije?
Trebao si odma kad si vratio, zahtjevati novi isti artikal ili povrat novca, imao sam tako slucaj u Emmezeti i odma su dali drugi TV jer je ustanovljeno u trgovini prilikom povrata da su zvucnici bili neispravni.
Kad je artikal kupljen i odma ima nedostatak te price servis ovo-ono su gluposti, neka se oni zezaju sa neispravnim artiklom a ne ti...
stitrek je offline   Reply With Quote