View Single Post
Staro 14.10.2024., 16:10   #7304
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Krenuo X-Files The Game, iz 1998. na psxu
igra koja je zapravo kao interaktivni film u stilu kretanja iz Mysta.

Igrao sam ju tih godina, posuđenu i vratio je odma jer nisam nigdje dospio s njom, preteško i preapstraktno mi je to bilo. Ono što je zanimljivo, ničega se uopće ne sjećam, tj. sjećam se ali potpuno krivo, da sam po nekoj kući se kretao, a start zapravo ima u uredu FBIa iz kog očito tad nisam nigdje dospio. Otkud mi sad ta kuća, moguće da mi se pamćenje pomiješalo sa slikama iz recenzije, interesantno kak se čovjek zezne u glavi. Osim ak to nije bila neka homebrew piratska verzija gdje su nešto custom složili, ko će ga znati.
Tih godina mi je X files bila najbolja serija, no nekako nisam jurcao da kupim igru zbog dosta niskih recenzija i kao da uopće ne igraš s dvojcem(!) ,to mi je tad bio strašni letdown i razočaranje. Pa kakav je to x files bez muldera i scully ?

Čak i nije loše, no pati od frustriranosti da se fula jedan trag na lokaciji (koje su sve nekako muljave i niske rezolucije slike) i onda nema naprijed, te se uz to ti cdi (4 ih ima), mijenjaju troduplo brže nego u fear effectu! Što će reć da nema dugo trajanje, možda par sati

Danas bi teoretski pomoću google street viewa mogao takvu igru napraviti
Miki9 je offline   Reply With Quote