View Single Post
Staro 14.10.2024., 09:14   #30986
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor Splitska Posla Pregled postova
Ponukan ovim komentarom, odlučio sam vidjeti o kome se radi. Za dotičnu gospođu/icu nisam ranije čuo i malko sam se iznenadio kad sam na fotografijama ugledao dijete u tijelu odrasle osobe. Ne znam tko može voljeti to plastično biće. Umjetna je sva i neiskrena a takva joj je i glazba koja me podsjeća na prenemaganje uz raskošnu produkciju. Za tom metodom su posezali brojni samozvani umjetnici kako bi kroz glazbeni izričaj dokazali da imaju emocije.
Isti dojam sam dobio kroz njezin lik u filmu bez da sam proučavao ovo kao vi, kolega. Slažemo se.

Citiraj:
Autor Splitska Posla Pregled postova
Pogledao sam Deadpool & Wolverine. Film je toliko zabavan da sam ga pogledao tijekom dva dana s pauzama. Dakle dva besmrtna lika režu jedan drugoga kao salamu na radost opće publike koja im daje desetke za performans. Kakva su to današnja djeca i imaju li išta u glavi osim sadističkih poriva? Ostali likovi u filmu imaju iste sklonosti prema destrukciji i to je gotovo sve što publika dobiva. Mislim da je iznošenje filma temeljem mišljenja o publici primitivno i nepotpuno, no ovdje je to neizostavno. Bezumnu rulju ne treba podcjenjivati i pitam se u kakvom svijetu živimo i kakav nas tek čeka. Ne tako davno, Carl Sagan piše kako je zabrinjavajuće to da je film Glup i gluplji najpopularniji film u svijetu. Ako je to bilo "zaglupljivanje amerike" što je tek ovo? Zastrašivanje?
I tu bih se u potpunosti složio.

Citiraj:
Autor stitrek Pregled postova
Jesi gledao Idiocracy? Komedija buducnosti
To nije komedija, to je dokumentarni film koji već poprima ozbiljne razmjere istinitosti u društvu.

Zadnje izmijenjeno od: Taproot7. 14.10.2024. u 14:28.
Taproot7 je offline   Reply With Quote