Citiraj:
Autor Splitska Posla
Ponukan ovim komentarom, odlučio sam vidjeti o kome se radi. Za dotičnu gospođu/icu nisam ranije čuo i malko sam se iznenadio kad sam na fotografijama ugledao dijete u tijelu odrasle osobe. Ne znam tko može voljeti to plastično biće. Umjetna je sva i neiskrena a takva joj je i glazba koja me podsjeća na prenemaganje uz raskošnu produkciju. Za tom metodom su posezali brojni samozvani umjetnici kako bi kroz glazbeni izričaj dokazali da imaju emocije. 
|
Isti dojam sam dobio kroz njezin lik u filmu bez da sam proučavao ovo kao vi, kolega. Slažemo se.
Citiraj:
Autor Splitska Posla
Pogledao sam Deadpool & Wolverine. Film je toliko zabavan da sam ga pogledao tijekom dva dana s pauzama. Dakle dva besmrtna lika režu jedan drugoga kao salamu na radost opće publike koja im daje desetke za performans. Kakva su to današnja djeca i imaju li išta u glavi osim sadističkih poriva? Ostali likovi u filmu imaju iste sklonosti prema destrukciji i to je gotovo sve što publika dobiva. Mislim da je iznošenje filma temeljem mišljenja o publici primitivno i nepotpuno, no ovdje je to neizostavno. Bezumnu rulju ne treba podcjenjivati i pitam se u kakvom svijetu živimo i kakav nas tek čeka. Ne tako davno, Carl Sagan piše kako je zabrinjavajuće to da je film Glup i gluplji najpopularniji film u svijetu. Ako je to bilo "zaglupljivanje amerike" što je tek ovo? Zastrašivanje?
|
I tu bih se u potpunosti složio.
Citiraj:
Autor stitrek
Jesi gledao Idiocracy? Komedija buducnosti 
|
To nije komedija, to je dokumentarni film koji već poprima ozbiljne razmjere istinitosti u društvu.