Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.10.2024., 19:06   #76193
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Nisam bio u ZG prije 20 ili 30 godina ali sam prilično siguran da se prije 20 ili 30 godina nije redovito dešavalo da se od Folnegovićevog do autobusnog kolodvora vozi 20 minuta. Ako se dešavalo, ispričavam se.
Vozilo se u gužvi i prije jer npr. Ljubljanska av, nije imala po tri (pa i četiri-pet) kolničke trake u svakom smjeru nego dvije, Av. V, Holjevca također dvije umjesto tri s time da se prije više pazilo (bilo je više milicije) na žutu traku za autobuse pa si zapravo imao samo jednu kolničku traku i tako, bilo je manje auta, ali su i ceste bile uže,... kaj se tiče prometa danas, istina da je više auta, ali barem za ZG problem po meni leži u Možemo ekipi koji su izmijenili način rada semafora,... primjer Vukovarska smjer zapad skretanje u Miramarsku, prije kad bi se ovima s Miramarske upalilo zeleno za izaći na Vukovarsku, palila se odmah dodatna strelica za desno ovima s Vukovarske kaj idu u Miramarsku - sad se dodatna strelica na par sekundi upali nakon 40 sekundi i odmah potom se otvara zeleno za pješake i ovi s Vukovarske desno zapravo stoje i prođe umjesto 20-30 auta možda 10 ... + kaj su po centru zeli kolničke trake i nogostupe da bi se mogli voziti biciklima,... ok možda zapravo nisu oni krivi, morali su tako podesiti semafore da ekipa kaj tipka po mobitelima i ekranima auta ima vremena naći kaj treba pa zato semafor kasni po 40 sekundi
bertone je offline   Reply With Quote