Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.10.2024., 17:39   #76188
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
prije 20 ili 30 godina, da ne idem u krajnosti, nije bilo gužvi po zagrebu? 99e sam cijelu godinu svaki dan vozio auto iz morha na črnomerec, u famoznih 15.30h popodne. Čik pogodi jel bila gužva....

Osamdesetih smo ko klici prelazili Ljubljansku između Porečkog i Španskog svakodnevno...kako samo bili blesavi jednom smo se legli nasred ceste usred bijelog dana...tolika je bila "gužva".

Da bile su gužve ali nije usporedivo. Početkom dvedesetih počinjem raditi i voziti i parkirao sam se po centru grada bez problema, danas kružim po pola sata i nema mjesta na vanjskim parkirališnim zonama. Gužva na cestama je uvijek, čak i vikendom u 10 h na večer. Radnim danom prometa ne funkcionira, to kaj idemo metar po metar nije vožnja nego debilizam. Jedan ili dva sudara blokira pola grada. Tramvaji se često spoje u jedan kao kompozicija vlaka od nekoliko kilometara.

Kaj se starih auta tiče, Mini 2010 1.6 benzinac. i ide ko novi grad/autoput. Prešao 151 t i brijam ga imati još deset godina. Istina služi kao vikend auto

Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 12.10.2024. u 17:50.
Mladenxy je offline   Reply With Quote