Citiraj:
Autor adaksinjo
takvih nas je velika velika većina i stavljati ovu seriju u istu rečenicu sa LOTR filmovima je blasfemija.
|
Upravo to. Znaci kao netko tko je sva 3 lotra pogledao u istom danu u kinu, i procitao knjige meni jos uvijek nija jasan taj ROP. Znaci kao sto je ekipa spomenula, da su nazvali seriju, npr. Sretni prstenovi koji nemaju veze sa LOTRom puno uspjesnija bi serija bila. No da sad ne izkritiziram bas svaki aspekt te serije, ma ne hocu

Znaci glumci su mi kao iz neke parodije, tipa kao scary movie u odnosu na vrisak. Ono totalno fejk, ne zanimljivi, neznam iskreno tko mi je gori, elrond ili dwarfs ili "čabi" hobiti. Radnja je stvarno nezanimljiva, nepovezana i skroz lose odradjena. Mjuza skoro pa nepostojeca. Galadriel isto prikazana kao neki terminator/ninja ratnik. Jedino sto mi je dobro, hmm, neznam nemogu se sad sjetiti ali sigurno ima i nesto dobro. A koliko mi je serija zanimljiva i dobra govori cinjenica da mi je skvo rekla: istice nam prime, kako cemo sad pogledati dokraja, samo smo se pogledali i rekli ajde fala bogu.