Citiraj:
Autor skitnica
K8? K7 je najskuplji od ovih "amaterskih" koje sam vidio. Ali ne bi išao toliko skupo.
Susjed kaže da on danas kupuje perač za cca 200€ da bi uzeo Lavor Predator 160 jer je bolji od Karchera K4 a da ispod toga ne gledam.
Ono što me odbija od LAvora je što nikad nisam čuo za tu firmu dok Karcher mogu kupiti kod lokalnog proizvođača koji mi u slučaju kvara rješava reklamaciju. Samo on trenutno nema K4 nego ili K3 )od kojeg su mi svi reli da bježim jer ima slab pritisak i plastičnu pumpu) i K5 kojeg bi mi dao za 270€ ali ima samo dva nastavka.
|
Frend radi čišćenja vozila i ima 2 Lavora, ne znam modele al jedan je jači drugi je slabiji. Uglavnom super je zadovoljan i hvali ih.
Za Karchera kaže da je imao isto dva i oba su mu se potezala po reklamacijama pa je odustao od Karchera. Navodno su stari Karcheri kvalitetni i pouzdani ali ovi unazad 5-6 godina ništa ne valjaju, barem ne za profesionalnu upotrebu. Slično sam čuo i od drugih pojedinaca.
Osobno imam Karchera, ne znam koji model al bio je u Pevecu za nekih 1600-1700 kuna. Koristim ga rijetko za tu i tamo nešto oprat i za sad je ok.
From Tapatalk with love