Nazalost (za nas kupce), Amd tocno govori i taj modus operandi je vec uobicajena praksa medju serviserima. Kupio si klimu na crnom jajetu, KK, bogznagdje za 30+ % nizu cijenu nego od ovlastenog dilera ili lokalnog majstora, npr recimo da si je uzeo bez montaze jer webshop ne nudi montazu u tvom kraju ili si cigan pa zelis ustediti - nahebat ces se dok nadjes lokalnog majstora da ti to uopce montira, a kad ga nadjes, nece ti dat nikakav support za proizvod iako je ovlasten za tu marku vec jedino na montazu. I tu nastaje sranje za nas buraniju, trgovci krive montazere za losu montazu, montazer kaze sve je u redu s montazom, proizvod ti je los, obrati se webshopu gdje si to kupio. Zna se tko na kraju izvuce deblji kraj...
Kupio sam 4 klime ove godine i prosao vrlo jeftino, ovisim o tamo nekoj web trgovini i serviseru bogznaodakle, lokalci me ne zele ni pogledati niti uzeti moje pare. Klime su dosle direktno iz Alfasola (ovlasteni distributer) po nalogu webshopa. Na isti nacin i moj lokalac kupuje klime. Ne mogu se oteti dojmu kako se stvara ta neka umjetna razlika izmedju istog proizvoda kupljenog u trgovini X i Y, valjda jer je netko u tom lancu ostao zakinut za marzu, nagadjam. Ali da mi lokalni majstor ne moze napraviti godisnji pregled klime i lupiti pecat, taj dio mi je super. Ne ne, moras zvati trgovinu gdje si kupio. Ne kuzim zasto ako si ovlasten za taj brend. Ja cu ti svakako platiti koliko trazis. Ako kojim slucajem nesto ne valja sa klimom, i taj lokalni serviser i taj webshop iz Mrduse donje dobivaju rezervne dijelove od istog uvoznika. Bas neko umjetno napuhivanje i busanje u prsa. Valjda kada imas dovoljno posla mozes si to priustiti i poklapati slusalicu. Volio bih znati da li bi bilo isto kada bi promet malo pao.
Da sad s ovim iskustvom opet kupujem nove klime, kupio bi ih od lokalca. Jbga, to klima trziste je bas u banani i moras ga primiti stojecki ako zelis support od pocetka do kraja i imati nekoga da mu sjednes na vrat ako dodje do problema.